ВЛАДО НА ФЕСТИВАЛ ВО ХРВАТСКА ВО СЕПТЕМВРИ

Со вториот сингл со наслов “Час те волим, час те мрзим” од идниот албум во издание на Кроациа Рекордс, Владо Јаневски ќе настапи на престижниот ЦМЦ фестивалот кој ќе се одржи на 4 и 5 септември во Водице крај Шибеник. Спотот за песната го изработи Дарио Јанковиќ од Генерал Филм Продукција и веќе се врти на хрватските и регионалните ТВ станици. Како и обично, актуелниот сингл е поставен на дното на нашата страница за бесплатно симнување.назад

Čas te volim, čas te mrzim (В.Јаневски/В.Јаневски/Н.Братош)

0:00