РЕГИОНАЛНА ПРЕМИЕРА НА “ОТКАД СИ ЊЕГОВА”

Спотот за најновиот хит на Владо Јаневски доживеа и регионална премиера на ТВ станиците во регионот, почнувајќи од CMC (Croatian Music Channel). Како дел од веќе воспоставената пракса, Кроација Рекордс ги промовира своите еклузивци преку дистрибуција на нивните најнови проекти на сите ТВ станици во регионот, но најпрво на сопствената. Спотот е првиот сингл на Владо Јаневски од албумот кој ќе се објави наесен. Во спотот учествува Вера Мештеровиќ, првата македонска убавица за Мис Свет во 1996, а режијата е на Дарио Јанковиќ од Генерал Филм Студио.назад

Откако си негова (В.Јаневски/В.Јаневски/Н.Братош)

0:00