25 години соло кариера

Владо Јаневски

16.03.2019 | VIP Арена
НОВ СИНГЛ!

Во работилницата на Роберт Билбилов се подготвува новиот сингл на Владо Јаневски. Роберт е ангажиран да го изработи аранжманот за новата песна за која музиката и текстот по традиција ги напиша Владо.


Продуцентскиот дел од работата ќе ја превземе Дарко Димитров во своето студио, а финалниот резултат се очекува да зазвучи на радио-станиците до крајот на февруари.