"Откао си негова" номинирана за регионална награда на "МАС" во Белград

И оваа година Владо Јаневски е номиниран нa рeгионалниот избор "MAC" (Music Awards Ceremony) во категоријата поп нумера на машки изведувач. Овој пат "Откако си негова" е во игра за оваа најпрестижна регионална награда, а манифестацијата ќе се одржи на 27 Јануари 2020 во Штарк Арена во Белград. Можете и вие да гласате на http://musicawardsceremony.com/index.php?page=glasanjeназад

Откако си негова (В.Јаневски/В.Јаневски/Н.Братош)

0:00