25 години соло кариера

Владо Јаневски

01.06.2018 | АРМ Стадион
Летни концерти 2016

Засега се потврдени два датуми во Македонија каде што Владо ќе може да го видиме на целовечерни концерт со неговиот стандарден бенд: на прославата на Витаминка во Прилеп на 25ти Јуни, и традиционална летна локација е “Кадмо” во Охрид на 29ти Јули, но овој пат во придружба на комплетната постава која го свиреше и скопскиот концерт. Штом добиеме нови датуми ќе ги презентираме први во оваа рубрика.