25 години соло кариера

Владо Јаневски

01.06.2018 | АРМ Стадион
КОНЦЕРТИ ПО ПОВОД 25 ГОДИНИ КАРИЕРА

Оваа 2018та година ке биде јубилејна за Владо затоа што означува 25 години од соло кариера, поточно од неговите први фестивалски награди како соло пеач со "Црно тиквешко" (Интерфест '93 - Битола) и "Чаирска романтика" (Макфест '93 - Штип).


Владо Јаневски со своите проверени соработници "АВАЛОН Продукција", кои исто така слават 25 години неверојатно успешна работа со домашни и светски ѕвезди, се договорија за два големи концерти во чест на својата публика. Имено, првиот ќе се одржи во Скопје на стадионот на АРМ на 1 Јуни, а вториот во Охрид на стадионот „Биљанини извори“ на 3 Август.


За сите детали околу овие настани ќе прочитaте на оваа страница.