25 години соло кариера

Владо Јаневски

01.06.2018 | АРМ Стадион
КОНЦЕРТ ВО КАВАДАРЦИ

По повод 14 Февруари и празникот Св.Трифун Општина Кавадарци го покани Владо Јаневски со својот бенд да ја увеличаат прославата на Градскиот плоштад.


Владо, кој по мајчина линија води потекло од Тиквешијата, со своите стандардни музичари ќе ги забавува присутните на целовечерен концерт во живо исполнет со неговите најголеми хитови и се разбира неизбежната „Црно тиквешко“ која во изминатите 20тина години стана своеводна химна на овој крај.


Почетокот е закажан за 21:30 часот.