25 години соло кариера

Владо Јаневски

01.06.2018 | АРМ Стадион
Kонцерт за паметење

Сите известувачи се сложни во оценката дека концертот на Владо и неговиот бенд во Арената “Борис Трајковски” беше нешто посебно и дека таа вечер ги вредеше осумте години од последниот концерт во Универзална.