ВЛАДО СТАНА ЕКСКЛУЗИВЕЦ НА КРОАЦИА РЕКОРДС

Владо го искористи својот престој во Загреб да стави потпис на екслузивниот договор со Кроациа Рекордс. Тие од сега се негова матична издавачка куќа која ќе ги објавува и пласира неговите песни во сите земји од регионот. Прв чекор е синглот “Откад си његова” како вовед во албумот кој се подготвува за наесен. Да му посакаме успех во новата средина ков што има и дома!


назад

Откако си негова (В.Јаневски/В.Јаневски/Н.Братош)

0:00